ARNHEM - Wie langs de viskraam van Heeren van de Zee loopt, moet het water wel in de mond lopen. Heeren van de Zee biedt een zeer uitgebreid assortiment verse vis en visproducten. En daar blijft het niet bij want ook op de website wordt een zeer ruime keuze aangeboden. Gemak dient de mens!
Kabeljauw, makreel, gebakken kibbeling, Hollandse garnalen, vers gerookte zalmsnippers, sliptong, maar ook wraps en allerlei zelfgemaakte salades: zo maar een greep uit het uitgebreide assortiment. En natuurlijk verse haring. Allemaal van goede kwaliteit, zeg maar gerust topkwaliteit.
"Onze haring scoorde in de AD-test van 2016 een 8,5 en bij de Nationale Haringtesten in 2018 een 9,5 en in 2019 zelfs een 9,6. Hoe dat komt? We maken de haring op een professionele wijze schoon én we weten door onze jarenlange ervaring altijd goede partijen te kiezen. Als geen ander weten we waaraan de klant behoefte heeft."
Aan het woord is Arjen, eigenaar van de viskraam. "Ik heb al jaren een eigen wagen en in die jaren hebben we een vaste klantenkring weten op te bouwen. Mensen uit heel Arnhem maar ook uit Elst en Huissen weten ons wel te vinden!"
Online bestellen
Gemak dient de mens en dus kunnen visliefhebbers hun visproducten ook online bestellen en bij de wagen afhalen. Wel zo handig, zeker in de drukke decembermaand. Beleef het ultieme bestelgemak thuis vanaf de bank of uit een luie stoel en bestel jouw producten online. Denk aan verse vis, garnalen, complete schotels, salades, borrelschalen en meer. Afrekenen kan makkelijk en snel met iDEAL. Dus bestel je verse vis online en haal het in Arnhem af aan de wagen. Je hoef niet in een lange rij te gaan staan want er is een speciaal afhaalloket.
Heeren van de Zee is elke dinsdag en zaterdag te vinden bij winkelcentrum Rijkerswoerd en elke donderdag op het Marktplein in Geitenkamp.
Wil jij ook werken bij Heeren van de Zee? Voor meer informatie: info@heerenvandezee.nl.
Voor meer informatie en online bestellen kijk op de website www.heerenvandezee.nl.
Ditta wist vrijwel meteen nadat Olivier geboren was, dat er wat met hem aan de hand was. Zij kon er de vinger niet op leggen; de artsen lange tijd ook niet. Op achtjarige leeftijd overleed hij.
“Ik voelde dat er iets niet klopte”, vertelt Ditta. “Olivier liep vanaf zijn derde jaar achter op het gebied van taal en fysiek was hij vaak moe. Ook motorisch ging hij vanaf zijn vierde jaar achteruit.”
Olivier gaat een traject in met een kinderrevalidatieteam. “Maar hij bleef achteruitgaan.” Toch nemen de © Wouter van Twillert | Yes i do artsen hen niet serieus. “Uiteindelijk kwamen we in het Wilhelmina Kinderziekenhuis terecht. Daar erkenden ze dat er iets niet klopte en volgde verder onderzoek. De week daarop kregen we een diagnose.”
Het blijkt foute boel. Artsen stellen de diagnose MLD, een metabole ziekte waardoor je ernstig aftakelt en uiteindelijk komt te overlijden. “Het was een heftige tijd.” Aan het einde van zijn leven kan Olivier niets meer zelfstandig en is hij volledig zorgafhankelijk. Kort daarna, op achtjarige leeftijd, overlijdt hij.
‘Als Olivier eerder een diagnose had gekregen, had hij wellicht nog geleefd'
Doordat metabole ziekten nog onbekend zijn, wordt er vaak niet aan gedacht om verder onderzoek te doen. “Wij willen zijn verhaal delen, omdat er jaarlijks ruim 180 kinderen met een metabole ziekte geboren worden en meer dan 10.000 gezinnen in Nederland dagelijks te maken hebben met de gevolgen hiervan. Hopelijk draagt ons verhaal bij aan meer bekendheid over de ernst en impact. Een lange zoektocht naar diagnose betekent nu nog voor veel kinderen ernstige onomkeerbare schade aan vitale organen, met vaak dodelijke afloop. Dat zorgt voor zoveel zorg en verdriet. Meer onderzoek kan dit voorkomen. Als Olivier eerder een diagnose had gekregen, had hij wellicht nog geleefd.”